Lokaal lezersnieuws

Rabobank West Betuwe dementievriendelijke bank

Vanaf 25 maart prijkt de ‘vergeet-me-niet-sticker’, het dementievriendelijk-logo, op de kantoren van Rabobank West Betuwe in Geldermalsen, Culemborg, Opheusden en Tiel. De sticker werd uitgereikt door Truus Vermeulen, voorzitter Alzheimer Nederland, afdeling Rivierenland.

Marieke Maas uit Beesd beste MBO fotograaf van Nederland

Marieke Maas uit Beesd is vrijdag 22 maart jl. in de RAI Amsterdam winnaar geworden van de landelijk wedstrijd Skills Heroes. Een wedstrijd tussen MBO studenten op ieder vakgebied. In drie dagen werden verschillende opdrachten uitgevoerd die beoordeeld werden door een vakjury.

Passie- en Paasconcert op 12 april in Geldermalsen

Op vrijdagavond 12 april organiseert Woord en Daad een Passie- en Paasconcert in de Centrumkerk in Geldermalsen. De uitvoerenden zijn het Christelijk gemengd koor Sjier Hasjiriem uit Werkendam o.l.v.

Geldersch Landschap & Kasteelen 90 jaar

GLK is jarig en trakteert

Stiltewandeling Vipassana Culemborg

Vipassna Culemborg organiseert op zondag 14 april 2019, een stiltewandeling in de Uiterwaarden.

Wandel je mee? Samen in stilte. Laat zijn wat er is. Zonder iets te moeten. Zonder iets te zeggen.

Speel mee met het Middenorkest van Pieter Aafjes

Stel je voor, je zit tussen de muzikanten van een harmonieorkest, je kijkt en luistert mee naar de muziek die op de standaard staat en klinkt. En als je een eigen instrument hebt dat past in het orkest, dan mag je direct meespelen met de stukken die het orkest instudeert.

KWC ontvangt leerlingen uit Georgië

Het KWC ontving, van 11 tot en met 16 maart, tien leerlingen en twee docenten van de Tbilisi Public School Nº 98 uit Georgië, om kennis te maken met ons onderwijs.

Voorwerpen over Pasen in huis?

Heeft u voorwerpen thuis die het Paasverhaal verbeelden? Wilt u die een tijdje uitlenen?

ElkWelzijn ontvangt Kwaliteitslabel Sociaal Werk

Als 19e van 500 organisaties in Nederland heeft ElkWelzijn het Kwaliteitslabel Sociaal Werk behaald. Lex Staal, directeur van Sociaal Werk Nederland, reikte het certificaat op 21 maart 2019 uit.

Nederlander gelukkiger door geloof in hiernamaals

Nederlanders die geloven in een hiernamaals ervaren mentale rust. Dat blijkt uit een enquête die is uitgezet in alle Nederlandse provincies. Ruim 63% denkt dat er meer is tussen hemel en aarde en dat geeft een psychische boost.

Pagina's