Lokaal lezersnieuws

Geopend: Chinese massagesalon in de Kattenstraat

In de Kattenstraat, op nummer 16 is onlangs de Chinese massagesalon Xian geopend. Het is een heel aardig echtpaar die al een hele tijd in Nederland wonen en een beetje Nederlands praten.

Opnieuw Gouden Schoolkantine Schaal voor KWC

Het Koningin Wilhelmina College in Culemborg heeft opnieuw de Gouden Schoolkantine Schaal 2019, voor zowel de Beethovenlaan als Gershwinhof, van het Voedingscentrum verdiend. Nog steeds zijn de schoolkantines op beide locaties gezond ingericht.

Marriage Course: Investeren in je relatie

Ben je op zoek naar verdieping en groei in je relatie? De Marriage Course geeft je hiervoor handvatten. Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je hoe je jouw relatie nog sterker kunt maken.

Fotoboek maken met Albelli voor senioren

De bibliotheek (Herenstraat 29) start met een cursus van 5 lessen voor senioren (50+) om te leren omgaan met het gratis fotoboekprogramma Albelli.

Start nieuwe Mind-Walk®? training in Zoelen

Na een succesvolle training in het najaar van 2018, start nu weer een nieuwe Mind-Walk training.

Formulierenbrigade gesloten op 29 januari 2019

Culemborg - Op dinsdag 29 januari zijn de vrijwilligers van de de Formulierenbrigade niet aanwezig. Het spreekuur op zowel het Stadskantoor als in de Salaamander zal vervallen.

Geslaagde feestavond van de CAJ (Culemborgse Agrarische Jongeren)

Na maanden van voorbereiding was het zaterdag 19 januari weer zover de traditionele feestavond van de CAJ (Culemborgse Agrarische Jongeren). Het beloofde ook dit jaar weer een echte ouderwets gezellige gezinsfeestavond te worden.

Klassiek zangdocente aanwinst Kunsteducatie Culemborg

Kunsteducatie Culemborg verwelkomt per februari klassiek zangdocente Marjoke Kager binnen haar gelederen.  Het lesaanbod zang is met de komst van Marjoke Kager (klassiek, musical) compleet omdat je nu voor iedere zangstijl bij KEC terecht kunt.

Geschiedenis Elisabeth-hof in woord en beeld

Het gebouw staat er nog steeds, maar de bestemming ligt al vast. Binnen afzienbare tijd wordt het voormalige zorgcentrum Elisabeth-hof aan de Van Pallandtdreef in Culemborg gesloopt om plaats te maken voor woningbouw.

Pagina's