Sport lezersnieuws

Dammen met Simon Harmsma

Aanstaande zaterdag 25 mei zal Simon Harmsma (3e van Europa en 2e op het Wereldkampioenschap pupillen, tevens Europees kampioen sneldammen pupillen) een simultaan geven op het binnenplein van het Elisabeth Weeshuis in Culemborg.

Turnster Taberima Nederlands Kampioen Meerkamp!

Zaterdag 18 mei vond het Bondskampioenschap derde divisie plaats. In Vianen mocht Ava Taberima de strijd aangaan met de top van Nederland.Taberima begon sterk op brug en hield deze lijn knap vast.

Sri Sri Yoga

Elke donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en van 20.15 tot 21.30 uur. In deze wekelijkse lessen gebruiken we ademhalingstechnieken, yogahoudingen en meditatie om tot rust te komen: geschikt voor iedereen - ongeacht leeftijd of lichaamsconditie.

Bekerteam Denk en Zet Culemborg naar de volgende ronde.


Dammen. In de landelijke beker werd vandaag de eerste ronde gespeeld. Voor Denk en Zet Culemborg speelden Pieter Steijlen, Simon Harmsma, John vd Borst en Tjeerd Harmsma. In Gouda waren Den Haag, Constant Charlois en Heijmans Excelsior onze tegenstanders. 

D-jeugd ZV De Meer derde in de regiokampioenschappen Oost-Nederland

Na het verdiende kampioenschap van Gelderland-Zuid mocht het D-team van ZV De Meer vrij onverwacht afreizen naar Markelo op de regiokampioenschappen van Oost-Nederland te spelen. Daar wisten ze een mooie derde plaats te behalen.

Zomeravondregatta 2019

Ook dit zeilseizoen start je met de Zomeravondregatta! De wedstrijden worden gevaren op de volgende dagen: Race 1: Donderdag 23 mei Race 2: Donderdag 6 juni Race 3: Donderdag 13 juni Race 4: Donderdag 20 juni Race 5: Donderdag 27 juni Race 6: Vrijdag 28 juni

Skatelessen Brede School van start

Afgelopen week zijn zo’n vijftig kinderen van de verschillende basisscholen enthousiast gestart met een serie van vier skateclinics. Deze worden verzorgd door Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge in het kader van een project van de Brede School.

Avondvierdaagse Culemborg

Van ma. 3 juni t/m do. 6 juni wordt er voor de 74ste keer door de SGWB een avondvierdaagse georganiseerd in Culemborg. Ook dit jaar zijn er weer mooie route's door de stad Culemborg gepland voor de 5 km en de 10 km wandelaars.

Hengelsportnieuws

Op zondag 5 mei organiseerde de Eerste Culemborgse Hengelsport Vereniging haar eerste wedstrijd van de Stuwcompetitie. Deze wedstrijd werd in de Lek boven de stuw van Hagestein gehouden. Dat de weersverwachting veel regen e.d.

Uniek in Culemborg, internationaal KumMooyeh seminar , toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is

Er bestaat de mogelijkheid om een Instructeurs (IBP) opleiding te volgen; op het Seminar kun je daarvoor inschrijven Dit Internationale seminar zal plaatsvinden in Sporthal Parijsch te Culemborg.
Kennis van zwaard, boog of martial arts is niet nodig.24 t/m 26 Mei 2019

Pagina's