Sport lezersnieuws

Trainer Jesse Donker per direct weg bij Vriendenschaar

Trainer Jesse Donker van Vriendenschaar heeft het bestuur laten weten vanwege persoonlijke omstandigheden per direct bij de club te vertrekken. Voor de winterstop had hij al laten weten dat hij zijn contract niet wilde verlengen vanwege zijn hogere ambitie.

Lezing Rene van Loenen over Carmiggelt

Groot is de Simon Carmiggelthof niet in de wijk Lanxmeer van Culemborg. Een paar huizen aan de rand tussen boomgaard en Rijksweg. De schrijver zelf zou er waarschijnlijk wel een mooi verhaal van kunnen maken. Toch was hij meer thuis in oude binnensteden en dan vooral in de plaatselijke horeca.

Verdiende winst voor Shot

In de aanloop van de wedstrijd tegen het derde team van Inter Rijswijk was na een uitgebreide analyse veel aandacht besteed om de veldverdediging beter neer te zetten. Dat zou de komende wedstrijden nu net het verschil kunnen bepalen. In oktober jl.

Denk en Zet en Van Stigt Thans in evenwicht

De topper in de ereklasse van de damcompetitie tussen Denk en Zet en het Schiedamse Van Stigt Thans eindigde geheel onbeslist. Beide teams hielden elkaar volledig in evenwicht, alle individuele partijen eindigden in een gelijkspel.

Voet van Oudheusden en Vriendenschaar

De skyline van Culemborg komt op het nieuwe shirt van Vriendenschaar. Tijdens de ontwikkeling van het nieuwe shirt kwam men op dit idee. De skyline werd opgevraagd bij de historische vereniging Voet van Oudheusden.

Nordic Walking Techniekcursus

Techniekcursus Nordic Walking

Winst voor heren Shot na winterstop

 

De volleyballers van Shot zijn zaterdag goed uit de winterstop gekomen. In Nieuwkoop werd van Waterlanders in een tot de allerlaatste bal spannende wedstrijd met 2-3 gewonnen. Het was voor Shot alweer de vierde vijfsetter op rij.

Gispen gaat nieuwe jaar in met zee aan kampioenen

Als 2019 maar half zo succesvol begint als 2018 eindigde, dan zit het voor tafeltennisvereniging Gispen wel goed. Maar liefst vijf van de dertien teams sloten hun najaarsseizoen af als kampioen.

Succesvol weekend voor Sport Balans Culemborg!

Zaterdag 12 januari vond de eerste voorwedstrijd voor D2 en D3 plaats in Kesteren.

Yoga- en meditatielessen

Nieuw vanaf januari 2019: Sri Sri Yoga in Culemborg! 18.45-20.15u Sri Sri Yoga In deze wekelijkse lessen gebruiken we ademhalingstechnieken, yogahoudingen en meditatie om tot rust te komen: geschikt voor iedereen - ongeacht leeftijd of lichaamsconditie. 20.30-21.30u Subtiele yoga & meditatie

Pagina's