Sport lezersnieuws

Zin in wandelen met Z Cafe?

Zin in een wandeling,lekker bewegen en een frisse neus halen? Loop dan met ons mee, iedereen is welkom! Er gaan altijd 2 begeleiders mee.

Simon Harmsma Europees Blitz kampioen

In de hoofdstad van Litouwen, Vilnius, zat het reguliere EK jeugddammen er op maar als afsluiting stonden nog het EK Rapid en het EK Blitz op het programma.

Keepersinstuif bij Focus '07

Zondag 26 augustus organiseert Keepersschool PEAK Elite een GRATIS keepersinstuif voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Culemborg en omgeving.

Archipel Basketbal verwelkomt Nikki als nieuwe sponsor!

Met Nikki-online, de online penningmeester van (sport)verenigingen en gevestigd in Culemborg, heeft Archipel Basketbal weer een hele leuke sponsor voor het komende seizoen aan zich weten te binden. 

HHO tennistoernooi Geldermalsen

Griekse sferen bij Hooge Hoeven Open, met een olympisch tintje..

HHO tennistoernooi Geldermalsen

Griekse sferen bij Hooge Hoeven Open, met een olympisch tintje..

Winst voor roeister Anja van Blokland op Internationaal Roeikampioenschap

Met twee medailles keert Anja van Blokland (63) van roeivereniging De Helling terug van de ‘Euro Masters Rowing Regatta' in Munchen. Zij won zowel haar wedstrijd in de skiff als in de dubbeltwee in haar eigen leeftijdsklasse van 60-65 jaar.

 

Open les Inlevend Zingen 4 sept 19.30

Op dinsdagavond 4 september is er om 19.30 een open les Inlevend Zingen bij de Zingkring, in de sfeervolle ruimte van de Synagoge. Zingen vanuit zin, vanuit de betekenis van een lied, vanuit een aards gevoel en de natuurlijke stroom van de adem.

Zin in wandelen?

Zin in een wandeling? Loop dan met ons mee, iedereen is welkom! Er gaan altijd 2 begeleiders mee.

Pagina's