Zakelijk lezersnieuws

Gastouders van gastouderbureau TOBi uit de Betuwe en land van Maas en Waal behalen certificaat ‘Interactief Voorlezen.’

Ieder kind houdt van voorlezen. Voorlezen stimuleert de fantasie, vergroot de woordenschat en leert kinderen te luisteren en zich te concentreren.  Interactief voorlezen verhoogt het leesplezier nog eens extra en hiermee ook de spraak- en taalontwikkeling.

April - Stijladviesmaand

IPS, specialist en (giet)vloeren en raamdecoraties organiseert in samenwerking met Carola Hoolmans van Kleed Mijn Huis Aan in de maand april de Stijladviesmaand. Heb je hulp nodig bij het kiezen van stoffering van je woning, winkel of kantoor?

Platform nabestaanden zelfdoding

Voor nabestaanden van suïcide, voor de mensen om hen heen, voor kinderen en jongeren en voor de kinderen en volwassenen om hen heen is een website opgericht.

Opening Banketbakkerij Verhallen

Na 38 jaar is het tijd voor een nieuwe winkel inrichting Daar wordt op dit moment hard aan gewerkt. Nu willen wij de feestelijke opening met jullie allemaal vieren op zaterdag 16 februari met heerlijke proeverijen en feestelijke aanbiedingen! Tot dan! Team Banketbakkerij Verhallen

Workshop elementenleer; de winter.

Qua gezondheid heeft ieder mens wel iets te wensen. We willen af van onze vermoeidheid, rugklachten of slaapstoornissen. We wensen soepeler gewrichten en spieren, een vermindering van onze vergeetachtigheid of een verbetering van ons gehoor.

'Saar Sings' in concert

‘Voorland’ is de veelbelovende naam van het nieuwe zondagmiddagprogramma van De Roos van Culemborg. Is het een opstap naar een mooie muzikale carrière? Een vrijplaats om te experimenteren? Of een droom waarin muziek maken en zingen vanzelfsprekend zijn?

Autolease Midden Nederland doneert opnieuw aan Jeugdfonds Sport & Cultuur

Bestuurslid Ton Bavinck van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland heeft uit handen van directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland (ALMN) een cheque ter waarde van € 2.500,- ontvangen. 

Open Huis KWC

Basisschoolleerlingen uit groep 8 staan ook dit jaar voor een keuze: naar welke middelbare school ga ik in het nieuwe schooljaar?

PowerSlim Proeverij

Je wilt afvallen en bent op zoek naar een methode die goed bij je past. Misschien heb je je al een beetje geörienteerd en ben je de naam PowerSlim tegengekomen. PowerSlim staat voor:

Maatschappelijk Diner 2019

Doe mee aan het Maatschappelijk Diner

Pagina's