Zakelijk lezersnieuws

Inspiratieavond Behoefte Cursussen Engels

Tijdens twee inspiratieavonden (ook op do 29 augustus) horen wij graag van jou als inwoner hoe je Engels wilt leren, voor welke doeleinden, met welke middelen en waar. In kleine groepen? Op één niveau, met collega's incompany, voor een reis, of een belangrijke presentatie? You name it!

Taal en theater in Theatersport bootcamp

Voor wie in de tweede week van de zomervakantie – van 29 juli tot en met 2 augustus – nog niet op vakantie is, maar wel iets leuks wil doen, organiseert Gewoon Taal in Geldermalsen een ‘bootcamp’ theatersport. In vijf dagdelen kun je kennismaken met theatersport en improvisatietheater.

Kattenstaarten aan de Lek

Duizende paarse kattenstaarten sieren de uiterwaarden hier aan de dijk in Culemborg.Een waar kleuren pallet. Opeens dit jaar veel massaler dan de voorgaande jaren

 

Dubbel pensioen op de Palster

Samen hebben zij ruim 65 jaar onderwijservaring, meester Frans Pikker en juf Thérèse Bouman van basisschool de Palster. Deze week nemen beiden afscheid om van hun welverdiende pensioen te gaan genieten.

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Gelderlandzes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

Chakra-workshop

Versterk en activeer de 7 powercentra in je lichaam in de workshop bij Yokidoki. Ontdek wat jouw krachtigste capaciteiten zijn en geef aandacht aan wat jij wil ontwikkelen en voeden.

Burgemeester Gerdo van Grootheest kondigt Lucas Vis aan, componist van Bladblazersmuziekstuk

Afgelopen zondag was het dan zo ver dat blazers van Koninklijk Stedelijk Muziekcorps Concordia en  blazers van Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes tesamen met 5 bladblazers een concert gaven.  Het stuk dat werd gespeeld was speciaal geschrevendoor componist Lucas Vis.

Vlootschouw Culemborgse roeiers geslaagd

42 roeiers in 20 verschillende roeiboten voeren zaterdagmiddag in een lang lint over de Lek langs de haven , om een groet te brengen aan hun huidige voorzitter Annemiek Wesselo en oud-voorzitter Rard Metz. Ze lieten zich niet weerhouden door de forse wind.  

Spaans praten en tapaseten

Nog voor de zomer je Spaans op peil brengen? Dat kan bij de Spaanse Blablablar y Tapasavond op vrijdagavond 12 juli: een avond lang Spaans babbelen terwijl je lekker zit te eten. Geef je op bij Spaanse Taalschool Blablablar: info@blablablar.nl of 06-29358159.

Lezing “Herstel na trauma en PTSS”

Mensen met Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) door bijvoorbeeld beroep, misbruik of geweld, zijn niet per definitie kwetsbaar of slachtoffer. In deze lezing vertelt Greta van Buuren over haar persoonlijke ervaringen en professionele zoektocht na trauma en PTSS.

Pagina's