Zakelijk lezersnieuws

Reizende tentoonstelling ‘Grenzeloze Liefdes’; over gemengde relaties in Culemborg geopend door burgemeester Gerdo van Grootheest.

De reizende fototentoonstelling ‘Grenzeloze Liefdes’; over gemengde stellen wordt op 1 juni 2019 geopend door burgemeester Gerdo van Grootheest in de Oud-Katholieke Kerk aan de Varkensmarkt in Culemborg.  

Reiki informatieavond

Reiki Informatieavonden

Ben jij nieuwsgierig naar wat Reiki is? Hoe het werkt, waar het vandaan komt of hoe een behandeling verloopt?

Vraag je je af of het iets voor jou zou kunnen zijn?

Judith Jobse & Friends en the Good Vibe

Bij de Good Vibes concerten steekt Judith Jobse eeuwenoude mantra’s in een nieuw westers jasje. Zo ontstaat een boeiende cross-over van hedendaagse popsongs en Indiase muziek. De muziek brengt de luisteraar in contact met zichzelf, verstilt de ‘mind’ en werkt zuiverend.

Workshop voor ondernemers: structuur in je marketing

Ondernemersvereniging Bewust Culemborg heeft Ernst Jan Buijs uitgenodigd om zijn kennis te delen. De workshop wordt gegeven op dinsdag 4 juni a.s. Vanaf 19.30 uur. en is ook toegankelijk voor ondernemers die (nog) geen lid zijn van Bewust Culemborg.

Odensehuis blij met mooie gift.

Het Odensehuis heeft een gift ontvangen, voor de aanschaf van een vaatwasser.

Wereldwinkel Culemborg en moederdag 2019

Ter gelegenheid van moederdag heeft de Wereldwinkel Culemborg dit jaar een bijzondere moeder in het zonnetje gezet:  Raghad Kan Nakesh, die 3 jaar geleden met haar gezin uit Syrië gevlucht is, waar hun mogelijkheden van bestaan door de oorlog verwoest zijn.

"Vroege-vogel-wandeling" Werk a/h Spoel

Maand van de biodiversiteit ZCafe

Gratis oogmeetdag vrijdag 10 mei 2019 zonder afspraak bij Drogisterij Müller

Wie twijfelt of hij een bril nodig heeft of dat zijn huidige sterkte nog de juiste is, kan vrijdag 10 mei terecht bij Drogisterij Müller aan het Chopinplein 12 in Culemborg.

Trefpunt mantelzorg: “Hoe gaat het nu met jou?”

Ben jij een mantelzorger? Of ken jij iemand die zorgt voor een partner, familielid of buurman die ziek is? Op woensdag 15 mei organiseert het Steunpunt Mantelzorg van 13.30 uur tot 15.30 uur een ontmoetingsmoment voor mantelzorgers.

Blues-legend Matt Woosey byANDRIES

Vanaf mid-mei gaat byANDRIES weer open op de vrijdag (als het weer het toelaat ?) vanaf 16:00 uur. De houtoven gaat dan aan voor de lamskotelletjes en groenten, met ons beroemde huisgemaakte knoflooksausje ??

Pagina's