• Floris Naber

14 jarig pianotalent speelt op Pianowandeling

CULEMBORG Eén van Nederlands opvallendste jonge pianotalenten is Nikola Meeuwsen (2002). Het piano comité is dan ook erg blij dat hij een van de pianisten is die komt pianospelen bij de afsluiting van derde editie van Pianowandeling Culemborg op zondag 10 september.

In 2012 won Nikola het Steinway Concours in Amsterdam, waar hij ook de publieksprijs in de wacht sleepte. In 2014 won hij de eerste prijs van het Koninklijk Concertgebouw Concours: 'Nikola is een rasverteller met verbluffende techniek en ongelooflijk muzikaal talent'. Nikola is een van de pianisten uit de jongtalentklas van het Haags conservatorium.

Wie meer wil weten over de Pianowandeling of deel wil nemen aan de Pianowandeling als pianist of vrijwilliger, is vrijdag 31 uur om 17.00 naar welkom bij Andries waar het organiserend pianocomité de belangstellenden verder informeert. Adres: Buitenmolenstraat 7, Culemborg. Aanmelden als pianist of vrijwilliger is ook mogelijk via info@pianoculemborg.nl of Ellen Verhagen 06-48527367. Info: www.pianoculemborg.nl, www.andriesetenendrinken.nl