• Harm Peter Smilde brengt How does it feel?

    Harm Peter Smilde

Agenda Het Weeshuis

Dagelijks tijdens openingsuren
Expositie Els Steendam
In november exposeert Lepke in de kapel schilderijen van kunstschilder Els Steendam (van 't Pad Bosch).

Dagelijks tijdens openingsuren
Het wemelt van de wezen
In deze tentoonstelling neemt het museum je mee naar de wereld van verhalen: literaire klassiekers, blockbusters en hitseries met het weeskind in de hoofdrol.

ZO 10 NOV. 15.00 – 17.00 uur
How does it feel, leven met Bob Dylan? Een muzikale lezing
Op 4 oktober verscheen het boek "How does it feel, leven met Bob Dylan" van de Culemborgse schrijver en muzikant Harm Peter Smilde. Hij vertelt onder meer anekdotes en lezing wordt afgewisseld met muziek door The Zimmies.

DI 12 NOV. 14.00 – 16.00 uur
Leesgroep Franstalige literatuur
Wil jij mooie Franse boeken lezen, daarover van gedachten wisselen met anderen en nieuwe mensen ontmoeten? Doe dan mee met de leesgroep Franstalige literatuur!

DI 12 NOV. 19.00 – 20.00 uur
Tekenen zonder gummen
Vind je het leuk om samen te tekenen? Kom dan naar Tekenen zonder gummen! Het maakt niet uit hoe of wat je tekent, er is geen goed of fout. Je neemt zelf je materialen mee en gaat aan slag.

DI 12 NOV. 19.30 -21.30 uur
Cursus: Maak kennis met Culemborg
Voor wie nieuw is in Culemborg en wil kennismaken met de stad, het verenigingsleven en wie haar bewoners beter leren kennen is er nu de cursus "Maak kennis met Culemborg". Tijdens deze cursus leert men veel over verleden, heden en toekomst van Culemborg.

WO 13 NOV. 14.30 – 16.30 uur
Computerhulp: Digitale Inloop Senioren
De bibliotheek organiseert, in samenwerking met de medewerkers van de DIS-groep, een wekelijkse digitale inloop voor Senioren (50+).

Meer info en/of aanmelden: www.hetweeshuisculemborg.nl