• Martin Smaling

Agenda Het Weeshuis

Dagelijks tijdens openingsuren
Expositie Els Steendam
In november exposeert Lepke in de kapel schilderijen van kunstschilder Els Steendam (van 't Pad Bosch).

Dagelijks tijdens openingsuren
Het wemelt van de wezen
In deze tentoonstelling neemt het museum je mee naar de wereld van verhalen: literaire klassiekers, blockbusters en hitseries met het weeskind in de hoofdrol.

DO 21 NOV 19.30 -21.00 uur
De hooggevoelige man. Interactieve lezing voor de man!
De speciale aandacht voor deze mannengroep is mede op gang gekomen door het boek: Hoogsensitieve mannen, van Tom Falkenstein. Daarom is deze unieke lezing is exclusief toegankelijk hooggevoelige mannen, waarbij zij elkaar kunnen ontmoeten en kunnen uitwisselen.

DI 26 NOV. 19.00 – 20.00 uur
Tekenen zonder gummen
Vind je het leuk om samen te tekenen? Kom dan naar Tekenen zonder gummen! Het maakt niet uit hoe of wat je tekent, er is geen goed of fout. Je neemt zelf je materialen mee en gaat aan slag.

WO 27 NOV. 14.00 – 16.00 uur
Haak- en Breicafé Het Weeshuis
Samen breien of haken in het gezellige leescafé van het Weeshuis. Neem je brei- of haakwerkje mee en schuif gezellig aan. Er zullen ervaren mensen aanwezig zijn.

WO 27 NOV. 14.30 – 16.30 uur
Workshop Bestanden bewaren in de cloud
Handig hoor, die cloud, om je bestanden en vakantiefoto's in te bewaren. Maar de ene cloud is de andere niet. Welke service moet je hebben voor wat? En waar blijven je originele bestanden eigenlijk?

WO 27 NOV. 18.00 – 20.00 uur
Schrijfavond Amnesty
Iedere laatste woensdag van de maand organiseert Amnesty een schrijfavond. Er worden brieven geschreven voor mensen van wie de rechten worden geschonden

Meer info en/of aanmelden: www.hetweeshuisculemborg.nl