Klassiek concert in Huis van de Buurt Culemborg Oost

CULEMBORG Op donderdagmiddag 17 oktober houdt Huis van de Buurt Culemborg Oost aan de Beatrixstraat 20 in Culemborg een matinee. Het concert begint om 14:30 uur en de entree is gratis.

Fluitiste Marilou Krouwel en pianiste Eelkje van der Woude vergenoegen de luisteraars met mooie klassieke muziek. Beide musiciennes zijn regelmatig samen op concertpodia te beluisteren. Zij leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Utrechts Conservatorium en zijn beiden op diverse terreinen in de muziek werkzaam.

In het concert, dat ongeveer een uur duurt, komen prachtige melodieën voorbij uit onder meer Italië en Oostenrijk. Op deze muzikale middag hoort men bekende klanken uit de Barbier van Sevilla (Rossini) en virtuoze passages in de "Czardas" van Monti. Ook het bruisende Rondo van Franz Xaver Mozart en het romantische Liebesleid van Kreisler staan op het programma.

De entree van het matinee is gratis. Tijdens het concert is koffie, thee en/of fris tegen een kleine vergoeding in het café van Huis van de Buurt Culemborg Oost te verkrijgen. Het matinee vindt plaats op het vernieuwde Plein.