• KWC

Afsluiting project 'Jij de Baas' KWC levert mooi resultaat op

CULEMBORG Het Serious Request Team van het KWC wist eind december nog een recordbedrag van €12.097,22 op te halen voor het goede doel. De brugklassers uit vmbo-tl, havo en vwo volgden dit voorbeeld en haalden de afgelopen maanden gezamenlijk meer dan €13.500,- op voor de door henzelf gekozen goede doelen tijdens het project 'Jij de Baas'.

De brugklassers hebben flink hun best gedaan om voor onder andere Unicef, Stichting Energy4all, KWF, Het Vergeten Kind en het Spierfonds dit bedrag bij elkaar te krijgen. Zelfs op de laatste dag, tijdens de handelsbeurs, probeerden zij nog geld in te zamelen. Aan het eind van de dag was de definitieve afsluiting van het project en konden de leerlingen, onder toeziend oog van docenten, ouders en medeleerlingen, de opbrengsten uitreiken aan de verschillende goede doelen.

Het project 'Jij de Baas' laat elk jaar weer zien dat de brugklassers van het KWC heel goed zijn in het runnen van een eigen 'onderneming' en met veel enthousiasme een bijdrage weten te leveren aan de samenleving.