• Martin Smaling

Agenda Het Weeshuis

Dagelijks

Verhalend Verbinden.

Onder de titel Verhalend Verbinden maakt Hannah Rood 52 ontroerende, verrassende en vooral persoonlijke portretten van stadsbewoners.

DO 29 NOV 13.00-15.30 uur

Pad/iPhone cursus voor beginners

Iedereen die een iPad of iPhone heeft gekocht of gekregen, wil graag weten wat er allemaal mee kan. In deze cursus nemen wij u mee met de eerste stappen om deze te begrijpen en te gebruiken.

ZA 1 DEC 14.30 – 16.30 uur

Compassie Café

De betekenis die compassie kan hebben voor jouw leven en de rol die compassie kan spelen in het oplossen van de problemen waar wij vandaag de dag mee worden geconfronteerd.

ZO 2 DEC. 14.00 – 17.00 uur

Op stap met de museumjas

Met kleuters naar het museum? Tot en met december organiseert het Elisabeth Weeshuis Museum i.s.m. Bibliotheek Rivierenland speciaal voor families met kleuters

WO 5 DEC 14.30 – 16.30 uur

Computerhulp: Digitale Inloop Senioren

De bibliotheek organiseert, in samenwerking met de medewerkers van de DIS-groep, een wekelijkse digitale inloop voor Senioren (50+).

WO 5 DEC 14.00 – 16.00 uur

Haak- en Breicafé Het Weeshuis

Samen breien of haken in het gezellige leescafé van het Weeshuis. Neem je brei- of haakwerkje mee en schuif gezellig aan. Er zullen ervaren mensen aanwezig zijn.

Vanaf VR 7 DEC tijdens openingsuren

Tentoonstelling Oud Papier

In het kader van de viering van Culemborg 700 toont het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) bijzondere archiefstukken in het Elisabeth Weeshuis Museum onder de titel Oud Papier

Meer info: www.elisabethweeshuis.nl