• Martin Smaling

Agenda Het Weeshuis

Dagelijks tijdens openingsuren

Expositie Els Steendam

In januari exposeert Lepke in de kapel schilderijen van kunstschilder Els Steendam (van 't Pad Bosch).

Dagelijks tijdens openingsuren

Tentoonstelling Oud Papier

In het kader van de viering van Culemborg 700 toont het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) bijzondere archiefstukken in het Elisabeth Weeshuis Museum onder de titel Oud Papier.

ZA 2 FEBR 14.30 – 16.30 uur

Compassie Café

De betekenis die compassie kan hebben voor jouw leven en de rol die compassie kan spelen in het oplossen van de problemen waar wij vandaag de dag mee worden geconfronteerd.

ZO 3 FEBR. 14.00 – 17.00 uur

Op stap met de museumjas

Met kleuters naar het museum? Tot en met december organiseert het Elisabeth Weeshuis Museum i.s.m. Bibliotheek Rivierenland speciaal voor families met kleuters

WO 6 FEBR. 14.30 – 16.30 uur

Computerhulp: Digitale Inloop Senioren

De bibliotheek organiseert, in samenwerking met de medewerkers van de DIS-groep, een wekelijkse digitale inloop voor Senioren (50+).

WO 6 FEBR. 14.00 – 16.00 uur

Haak- en Breicafé Het Weeshuis

Samen breien of haken in het gezellige leescafé van het Weeshuis. Neem je brei- of haakwerkje mee en schuif gezellig aan. Er zullen ervaren mensen aanwezig zijn.

DO 7 FEBR. 19.30- 21.30

Digitaal Fotograferen

Je leert in deze cursus omgaan met licht , diafragma, sluitertijd, brandpuntafstand, scherpstellen, perspectief, compositie, werken met licht, mensen fotograferen, landschappen fotograferen, presenteren.

Meer info: www.elisabethweeshuis.nl