• Martin Smaling

Agenda Het Weeshuis

Dagelijks tijdens openingsuren
Expositie Els Steendam
In januari exposeert Lepke in de kapel schilderijen van kunstschilder Els Steendam (van 't Pad Bosch).
Dagelijks tijdens openingsuren
Tentoonstelling Oud Papier
In het kader van de viering van Culemborg 700 toont het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) bijzondere archiefstukken in het Elisabeth Weeshuis Museum onder de titel Oud Papier.
WO 20 febr. 19.30 – 21.30 uur
Schrijfcafé Culemborg
Margo Vonk van Atelier Huiswerk Buren laat u graag ontdekken hoe leuk het is om te schrijven en hoe gemakkelijk. Met simpele oefeningen lukt het iedereen om teksten te schrijven die vaak nieuwe inzichten opleveren.

WO 27 FEBR. 9.30 – 11.30 uur
Tablet Café
Vragen over je tablet? Instellingen verbeteren? Samen met andere iPad- en tabletbezitters leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Tablet Café wat voor jou!
WO 27 FEBR. 14.30 – 16.30 uur
Computerhulp: Digitale Inloop Senioren
De bibliotheek organiseert, in samenwerking met de medewerkers van de DIS-groep, een wekelijkse digitale inloop voor Senioren (50+).

WO 27 FEBR. 14.00 – 16.00 uur
Haak- en Breicafé Het Weeshuis
Samen breien of haken in het gezellige leescafé van het Weeshuis. Neem je brei- of haakwerkje mee en schuif gezellig aan. Er zullen ervaren mensen aanwezig zijn.

WO 27 FEBR. 18.00 – 20.00 uur
Schrijfavond Amnesty
Iedere laatste woensdag van de maand organiseert Amnesty een schrijfavond. Er worden brieven geschreven voor mensen van wie de rechten worden geschonden.

Meer info: www.elisabethweeshuis.nl