• Victor Arnolds

Agenda Theater De Fransche School

DO 9/ZA 11 20.00 UUR FILM 6+ 93 MIN € 9,00*

Home Again

Het leven van een alleenstaande moeder in L.A. neemt een onverwachte wending wanneer ze drie jonge mannen in huis neemt... Door de aanwezigheid van het energieke drietal bloeit Alice weer helemaal op, maar aan haar nieuw uitgebreide familie en crush komt abrupt een einde wanneer haar ex plotseling weer op de stoep staat.

VR 10 20.30 UUR MUZIEK € 22,50 *

Joost Spijkers en band -Spijkers 2 (incl. pauzedrankje)

In 2015 maakte Joost Spijkers zijn debuut als zanger met zijn 5 koppige band van wereldformaat. Elk lied speelt hij alsof het een scene is" schreef de pers n.a.v. de eerste voorstelling van SPIJKERS. En "Met gepassioneerde liefde voor alle vrouwen danst hij zich met zijn atletisch lijf in het zweet. Door de indrukwekkende en fysiek sterk aanwezige persoonlijkheid SPIJKERS kun je letterlijk niet om de man heen."

ZO 12 15.30 UUR MUZIEK €30,00

Spinvis, Klaas Drupsteen & Hijlco Span-Wijnproeverij en Muziek

Erik de Jong alias Spinvis is één van de meest bijzondere en eigenzinnige muzikanten van Nederland. Zijn geest is oorspronkelijk en uiterst creatief en zijn teksten zijn vaak vervreemdend. Op 12 november is hij te gast waar hij samen met Hijlco Span en Klaas Drupsteen een voorstelling met wijnproeverij zal verzorgen. Zie website voor meer informatie.

DI 14 20.00 UUR FILM 12+ 112 MIN €13,50* - LADIES NIGHT

WO 15 20.00 UUR € 9,00*

Victoria and Abdul

Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en Abdul Karim (Ali Fazal), een jonge klerk uit India. Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen om hen heen proberen allen deze band te verbreken.

WO 15 15.00 UUR FILM AL 74 MIN € 7,00

Dikkertje Dap

Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Dikkertje bedenkt een plan. Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.