• Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

    Filmdepot

Agenda theater De Fransche School

WO 29 20.00 UUR FILM 12+ 127 MIN € 9,00*

The Glass Castle

In The Glass Castle zien we Jeannette Walls opgroeien in een unieke familie met een kunstenares als moeder en haar excentrieke vader die zijn kinderen een fantasiewereld belooft ter afleiding van hun armoede. Samen met haar broer en zussen leeft Jeanette een bewogen nomadenbestaan. Uiteindelijk weten ze zich een voor een te onttrekken aan hun overheersende ouders en vinden ze hun eigen weg.

The mountain between us - FILM 12+ 103 MIN €9,00*

VR 1 & ZA 2 20:00

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg, te overleven. Ze vragen het uiterste van elkaar waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee. De film is gebaseerd op de bestseller van Charles Martin, in Nederland uitgebracht als 'Over Bergen Heen'.

Sinterklaas en het gouden hoefijzer - FILM AL 67 MIN €7,00

ZO 3 15:00

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Kan het Sinterklaasfeest wel doorgaan…?

COCO - FILM 6+ 126 MIN

ZO 3 11:00 ZA 23 & ZA 30 15:00 €7,00

Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel's grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Voor de vertoning van Coco zit de korte film 'Olaf's Frozen Adventure'.