• Martin Smaling

Agenda van Het Weeshuis

Het Weeshuis

Agenda week 6

Dagelijks

Verhalend Verbinden.

Onder de titel Verhalend Verbinden maakt fotograaf en dichter Hannah Rood 52 ontroerende, verrassende en vooral persoonlijke portretten van Culemborgse stadsbewoners.

DIN 6 FEB 9.30-10.30 uur

Jobhulp: Zet een stap richting een nieuwe baan!

JobGroups is een serie van 7 interactieve bijeenkomsten over de stappen die nodig zijn om de baan te vinden die bij je past.

WO 7 FEB 14.00 - 16.00 uur

Haak- en Breicafé Het Weeshuis

Samen breien of haken in het gezellige leescafé van het Weeshuis. Neem je brei- of haakwerkje mee en schuif gezellig aan. Er zullen ervaren mensen aanwezig zijn.

WO 7 FEB 14.30 - 16.30 uur

Computerhulp: Digitale Inloop Senioren

De bibliotheek organiseert, in samenwerking met de medewerkers van de DIS-groep, een wekelijkse digitale inloop voor Senioren (50+).

DO 8 FEB 9.30 - 11.30 uur

Lezing: The American Dream

Drents Museum organiseert een expositie over The American Dream. Deze lezing is een mooie voorbereiding op de tentoonstelling.

DO 8 FEB 15.30 - 17.30 uur

Vakantiecursus Italiaans

In deze cursus leer je op een prettige, ontspannen wijze hoe je je elementair in het Italiaans kunt uit drukken op verschillende momenten tijdens de vakantie.

DO 8 FEB 19.30 - 21.30 uur

Verhalen schrijven: inspiratie en techniek

In deze cursus gaan we op zoek naar wat jou inspireert tot het schrijven van een verhaal en leer je al schrijvende belangrijke schrijftechnieken.

Meer info: www.elisabethweeshuis.nl