Benefietconcert levert Forza4Damian € 2.560,00 op

CULEMBORG De showroom van autobedrijf Gecu werd vrijdag 17 april getransformeerd voor een knus huiskamerconcert van de band Alderliefste. Eigenaar Frans Geurts stelde zijn showroom ter beschikking om een steentje bij te dragen aan Forza4Damian/ Energy4all. Met maar liefst 85 gasten was de benefietavond compleet uitverkocht. Dit leverde een mooie opbrengst van € 2.560,00 op.

Om 18.30 uur stroomden de eerste gasten binnen. In de feestelijk aangeklede showroom kreeg iedereen bij binnenkomst een glaasje bubbels. Na een uitgebreid buffet, gemaakt door de koks van de Horlogerie, volgde een daverend optreden van de band Alderliefste. De Frans-/ Nederlandstalige popmuziek gaf de avond een gezellige feeststemming. Uiteraard was ook het gehele team van Forza4Damian aanwezig en hebben ze de avond in goede banen geleid. Zij zetten zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Veerle Heijkoop, de moeder van de zieke Damian, toonde zich zeer tevreden. „Het was echt waanzinnig. Iedereen bedankt die aanwezig was." Frans Geurts voegde eraan toe: „En speciale dank aan Gerard Alderliefste, Luc de Bruin en Robert Kramers voor een geweldig optreden, DS-Events voor de mooie aankleding en Grand Café de Horlogerie voor een goed verzorgd buffet en beschikbaar stellen van drank. Ik hoop dat we met deze opbrengst een stukje dichter bij een medicijn komen tegen deze energiestofwisselingsziekte."