Bloesemrit voor oldtimers start nieuw seizoen

CULEMBORG De Historische Automobiel Club Cuylenborgh (HACC) en INQAR houden op zondag 24 april de traditionele Bloesemrit voor oldtimers. Dit jaar ontvangt de HACC bewoners van Huis a/d Vecht uit Utrecht als gast tijdens deze toerrit. Normaal gesproken rijdt de HACC voor deze bewoners een eigen toerrit in Utrecht, maar vanwege de volle agenda van de HACC is samen met INQAR voor deze vorm gekozen. INQAR zorgt namelijk belangeloos voor het transport van onze gasten.

Deze individuele toerrit door de prachtige Betuwe is voor de HACC tevens de start van het activiteitenprogramma van dit oldtimerseizoen. Alle liefhebbers met oldtimer die aan deze rit willen deelnemen, zijn welkom. Deze rit is gratis toegankelijk voor HACC-leden plus bijrijder. Voor niet-leden eveneens toegankelijk à € 7,50 per deelnemende oldtimer. Verzamelen voor deze rit en de koffieklets vanaf 11:00 uur bij Autobedrijf Visscher, Pascalweg 29, Culemborg. De start van deze bloesemrit staat om 12.00 uur gepland bij bovengenoemde sponsor.

Zaterdag 23 april is de eerste door de HACC georganiseerde taxatiedag voor oldtimers. Liefhebbers van oldtimers kunnen op deze dag hun oldtimer laten taxeren. Taxatie vindt plaats bij Premio Banden & Autoservice Jägers in Culemborg. Men kant nog aanmelden voor deelname aan deze taxatiedag bij Th. Jägers via 06-51748787

Oldtimerliefhebbers, zowel leden als niet-leden, met een oldtimer kunnen zich vanaf heden via de site www.hacc.nl ook inschrijven voor de Oldtimerdag. Er zijn op dit moment nog slechts 18 plaatsen voor de 26ste Oldtimerdag van zaterdag 28 mei beschikbaar. Die dag zal de historische binnenstad van Culemborg, waar minimaal 300 oldtimers te bewonderen zijn, weer veranderen in de stad uit de jaren van weleer. Voor informatie over of opgave voor de Bloesemrit en/of Oldtimerdag kan men tussen 18.00-21.00 uur bellen met Harry van Engelen via 06-253 257 23.