• Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg

Brede School Culemborg Oost officieel geopend

CULEMBORG Op donderdag 29 september is het gebouw Brede School Culemborg Oost (Poelslaan 2A) officieel geopend door gedeputeerde Bea Schouten van provincie Gelderland. Dit vond plaats tijdens een feestelijk samenzijn: uitgenodigd waren alle mensen van verschillende organisaties die betrokken zijn of waren bij de bouw en ingebruikname van dit gebouw.

Tijdens de korte toespraken is de bijzondere duurzaamheid van de constructie benoemd. Door de goede samenwerking tussen de partners in het gebouw kunnen kinderen en ouders van 7.15 tot 18.30 uur terecht en is er optimale zorg en aandacht voor de ontwikkeling van alle kinderen.

Uiteraard kon deze heuglijke dag niet aan de kinderen en ouders voorbij gaan. Dus was er een feestje voor alle kinderen en ouders van de Kaardebol, KWA en SKPC. Naast optredens van verschillende artiesten, kregen de kinderen een blijvende herinnering mee. 's Middags hebben de kinderen van de buitenschoolse opvang van SKPC gezorgd voor de catering tijdens de officiële opening. Naast het maken van de hapjes, zorgden zij ook voor de bediening.