Burendag bij Zorgcentra De Betuwe

CULEMBORG Bij Zorgcentra De Betuwe staan vrijdag 23 en zaterdag 24 september in het teken van Burendag. Op vrijwel alle locaties van Zorgcentra De Betuwe, van Ochten tot in Culemborg, kunnen buren samenkomen om er zo voor elkaar te zijn.

Zeven van de in totaal negen locaties van Zorgcentra De Betuwe nodigen buren uit om te komen op en rond Burendag. Om te beginnen is er op vrijdag 23 september in het Burense Oranjehof een gratis broodmaaltijd waarbij de hele buurt wordt uitgenodigd om aan te schuiven. En staat op 24 september koffie en thee met iets lekkers klaar voor omwonenden van de verschillende zorgcentra. De dag wordt op veel plekken muzikaal opgeluisterd, er valt een boodschappenpakket te winnen en er worden poffertjes gebakken. Daarnaast houdt het Culemborgse Zorgcentrum Troelstrahof samen met Elk Welzijn een feest in wijkcentrum De Salamander, met Nederlandse en Marokkaanse versnaperingen. Kinderen kunnen zicht op dit feest uitleven op een springkussen.

Op de locaties in Buren, Culemborg, Maurik, Ochten en Tiel zijn de deuren van de zorgcentra geopend op 23 of 24 september. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.zorgcentradebetuwe.nl/burendag.