Componeer mee voor Culemborg 700

CULEMBORG De organisatie van de vierde Pianowandeling Culemborg biedt een componeer-tweedaagse aan die op zaterdag 14 april en 2 juni plaatsvindt in Culemborg. Dit is een van de onderdelen van de feestelijke editie van de Pianowandeling die plaatsvindt op de tweede zondag in september, in het kader van het jubileumjaar 'Culemborg 700'. Ongeacht leeftijd, muzikale achtergrond of opleiding, kun je je aanmelden. Aanmelden kan tot 1 april.

Het project is bedoeld voor inwoners van Culemborg en de regio, ongeacht leeftijd, muzikale achtergrond of opleiding. De workshops vinden plaats in de 'Brede School-West', waar het KEC ruimtes beschikbaar stelt. Voorwaarde is dat men weet wat een majeur en mineur akkoord en een toonladder is en men wel eens zelf een stukje heeft gemaakt/opgenomen. Een mooie kans om een piano-muziekstuk op papier te zetten. Tot uiterlijk 1 april kan men zich aanmelden.

Voor een gereduceerd tarief van €20,00 * p.p. is deelname voor de tweedaagse workshop mogelijk. Aanmelding is voor beide dagen. Op de website staat hoe men zich aan kan melden. www.pianoculemborg.nl, info@pianoculemborg.nl. Of bel even naar Ellen Verhagen, 06-48527367.