• Cozijnsen meubelen

Cozijnsen meubelen biedt totaalplaatje

GELDERMALSEN "Cozijnsen meubelen & interieurs" is een ware specialist binnen het woonsegment. Het pand gelegen aan de J.F. Kennedylaan in Geldermalsen biedt onderdak aan 1100 vierkante meter showroomoppervlak verdeeld over twee etages en een eigen werkplaats welke een kijkje in de keuken biedt. Of je een nieuw meubelstuk nodig hebt of je designstoel wilt voorzien van een nieuwe stof; Wilmar en Janine staan voor je klaar.

Al sinds jonge leeftijd werkt Wilmar in de meubelbranche en is hij specialist op het gebied van stofferen. Aan kennis daardoor geen gebrek. Tot in de details weet hij welke leersoort zich ergens het best voor leent en wat het mooist en meest duurzaam zal uitpakken. Waar de onderneming in 2011 begon in de schuur aan huis, ademt deze professionaliteit en compleetheid. De interieurstukken, van banken, tafels en stoelen tot raam- en overige decoratie staan is huiselijke hoekjes opgesteld. ,,Wij bieden mensen de kans om op hun gemak rond te kijken en inspiratie op te doen" vertelt Janine. Deze laagdrempelige en gemoedelijke sfeer maken het uitnodigend voor mensen om een bezoekje te brengen aan de zaak.

MAATWERK Behalve het stofferen worden er ook nieuwe meubelen gecreëerd bij Cozijnsen. Twijfel je tussen twee banken in de showroom of wil je net een aanpassing waardoor deze perfect aansluit bij jouw huidige interieur? Binnen de eigen collectie van Cozijnsen is zo'n beetje alles mogelijk. Waar maatwerk doorgaans komt met een prijskaartje, houden Wilmar en Janine dit betaalbaar. ,,Het voordeel van je eigen werkplaats en collectie". De doorlooptijden worden zo kort mogelijk gehouden. Een bank uit eigen collectie kan vaak al na 4 weken worden geleverd en voor stofferen moet men veelal rekening houden met een kleine twee weken. Klanten door het hele land weten de winkel inmiddels te vinden. Kwaliteit staat voorop en de materialen die worden gebruikt zijn enkel van hoog niveau.

VERNIEUWEN Het is belangrijk om up to date te blijven en in te spelen op de wensen van de klant. De ondernemers weten hier goed mee om te gaan hebben producten van vooraanstaande merken verkrijgbaar in hun winkel. Onlangs is de collectie tapijten uitgebreid en zijn zij officieel verkooppunt van decoratiemerk By-Boo. Een goede reden om de winkel ook te bezoeken voor de kleinere spullen om van je huis een thuis te maken. Om klanten te voorzien in hun behoeften werkt Cozijnsen ook samen met Interieur stylisten en adviseurs die onder andere woontekeningen maken en meedenken over wat het beste bij je past. Voor dit laatste leggen Wilmar en Janine regelmatig huisbezoeken af en halen- en brengen zij de meubelen. De onderneming heeft de titel 5-sterren specialist dan ook terecht verdiend.

Wie gaat voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct tegen een betaalbare prijs is bij Cozijnsen op zijn plek. Momenteel kan men genieten van nog meer voordeel dankzij de hoge kortingen op showroommodellen welke nu loopt. Voor het herstofferen van een meubel is het mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen welke aan de hand van een foto van het betreffende item zal worden gemaakt. Cozijnsen Meubelen & Interieurs is geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor meer informatie kijk op www.cozijnsenzitmeubelen.nl