• Kees van der Linden, Dennis van Soelen en Gerard van Eldik

    Culemborg Bijvoorbeeld

Culemborg Bijvoorbeeld en DS-Event werken samen

CULEMBORG De 30ste editie van het feestweekend Culemborg Bijvoorbeeld wordt grootser dan ooit. De stichting van het evenement werkt de komende vijf jaar exclusief samen met het Culemborgse bedrijf DS-Events voor de veel bezochte zaterdagavond en braderie op zondag.

De komende vijf jaar zijn het Culemborgse DS-Events en Culemborg Bijvoorbeeld partners. Afgelopen week werd het contract getekend tussen Dennis van Soelen -eigenaar DS-Events- en Culemborg Bijvoorbeeld voorzitter Kees van der Linden en secretaris Gerard van Eldik. De overeenkomst houdt in dat de evenementenorganisator het grote marktfeest op zaterdagavond en de zondagmiddag zal invullen. DS-Events zal tijdens het evenement op De Markt ook de volledige horeca verzorgen.

Tijdens zijn de zaterdagavond van Culemborg Bijvoorbeeld trapt van Soelen direct groots af met Radio 538 – Die verrückte Stunde met daarnaast een echte Topper en een internationale DJ die de avond afsluit. ,,Het is fantastisch om zo'n groot evenement in mijn eigen stad te mogen organiseren", zegt Van Soelen. ,,We gaan van De Markt op zaterdagavond een groot uitgaanspaleis maken met een fantastische line-up en een volledig uitgelichte markt waar het hele programma van voor tot achter fantastisch te volgen is."

Ook op zondag verzorgt DS-Events alle horeca op de markt en zal het podium ingezet worden voor leuke optredens. De invulling daarvan krijgt de komende maanden gestalte.

Culemborg Bijvoorbeeld viert in 2018 de 30ste editie. Het evenement met feestavonden, nationale wedstrijd Sloeproeien, de zwemwedstrijd op open water, de grootste braderie van De Betuwe en op donderdagavond Late Night Shopping, wordt gehouden van 5 tot en met 8 juli. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken. Binnenkort worden de artiesten bekendgemaakt die optreden tijdens het feestweekend.