• Ilonka Wielders

Culemborgs gezin beleefde Super Droomdag

CULEMBORG Zaterdag 28 juni was een bijzondere dag voor Collin en zijn vrouw Elisabeth uit Culemborg en hun kinderen Lorenzo, Alisha en Scarlett. Op uitnodiging van Stichting Droomdag hebben zij een Super Droomdag beleefd. Aanleiding van deze dag is de ziekte van één van de ouders binnen het gezin.

De vrijwilligsters die hen deze dag begeleidden, hadden bij een intakegesprek met het gezin geprobeerde de nog onvervulde dromen te achterhalen. Na een ontvangst op de rode loper met een "ik weet niet " applaus was er iets te drinken met een gebakje erbij. Daarna was het één en al verrassingen. Het gezin kon op de foto met roofvogels, er was een photoshoot ter herinnering en het hele gezin maakte een taart; het werden prachtige creaties.

HELIKOPTER EN SPEEDBOOT Na het lunchbuffet was het rustige gedeelte voorbij en was er een rit op de motor voor Elisabeth en Alisha en stonden er twee sportauto's klaar voor Colin, Lorenzo en Scarlett. Het werd nog mooier: daarna volgde zelfs een vlucht in de helikopter en als laatste een bloedsnelle tocht in een speedboot.

Na een afsluitend feestje en een dinerbuffet namen de vrijwilligsters afscheid met een cadeau voor de kinderen waarmee zij nog vaak aan hun Droomdag kunnen denken. Bij het afscheid vond Elisabeth dat haar taart eigenlijk een cadeau voor de vrijwilligsters zou moeten zijn, maar die vonden het stralen van het gezin hun allermooiste cadeau.