Cursussen Indonesich koken

CULEMBORG Indonesia Cuisine aan de Oostersingel 3 in Culemborg start 18 januari met een nieuwe cursus Indonesisch koken. De cursussen zijn geschikt voor mensen die nog nooit hebben gekookt, alsmede voor degenen die dat wel geregeld doen, ook de 'Hollandse pot'. Er is veel begeleiding en daarom zijn de groepen beperkt tot maximaal acht deelnemers.

In de basiscursus Indonesisch koken wordt het maken van een rijsttafel geleerd. Daarbij kan worden gewerkt met twintig verschillende recepten. De cursussen, zowel de basis- als de vervolgcursus Indonesisch koken, bestaan uit tien lessen van elk anderhalf uur en worden gegeven door Emile Spithoven. De deelnemers krijgen aan het begin van elke les een uitgebreid tweetalig recept om de kookkunst thuis te herhalen. Na afloop van elke les nemen de cursisten de gerechten mee naar huis.

De cursuskosten voor Indonesisch koken bedragen voor zowel een basiscursus als voor een vervolgcursus € 145,--. De receptuur van de lessen is te vinden op www.kookworkshop.nl

Belangstellenden kunnen zich vanaf nu aanmelden via telefoonnummer 06-40803757 tussen 18.00 en 19.00 uur.