• LEK-ker in de Drek race
  • LEK-ker in de Drek race
  • LEK-ker in de Drek race

De Culemborgse mudrun: LEK-ker in de Drek race

CULEMBORG Op 26 augustus vindt voor de derde keer de LEK-ker in de Drek race plaats in Culemborg rondom de sportvelden aan de Prijsseweg 14a (Focus'07). Iedereen kan dan glijden door de modder, klunen door het maïs, baggeren door de sloot en zich storten in de blubber. Een mooie ervaring voor teams en als individu. Dus schrijf je in als voetbalteam, gezelligheidsvereniging, boekenleesclub, gezin of gewoon als individu.

!
Tot aan je nek in de drek! Iedereen die durft krijgt de kans een of meer rondes door een pittig parcours te maken. Voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen. Hiervoor zijn conditie, doorzettingsvermogen en lef belangrijk. Voor wie durft en tegen een stootje kan. Geen betere voorbereiding denkbaar voor het nieuwe sportseizoen.

De LEK-ker in de Drek Race wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. De toegang voor kinderen is 3 euro en voor volwassenen 6 euro. De deelnemers moeten wel kunnen zwemmen. Info: www.lekkerindedrekrace.nl

LEK-ker in de Drek Race is een mudrun. Dat is een prestatieloop waarbij je verschillende hindernissen neemt, stukken door sloten en water gaat en door de modder kruipt. Je legt de LEK-ker in de Drek Race individueel af. Maar het is wel de bedoeling dat iedereen elkaar helpt en elkaar niet in de weg zit. Het is geen wedstrijd. De prestatie is, dat het lukt om er helemaal doorheen te komen.

SPONSORS EN VRIJWILLIGERS De komende weken is iedereen hard aan het werk om het parcours zo indrukwekkend mogelijk te maken. De LEK-ker in de Drek Race wordt mogelijk gemaakt dankzij verschillende sponsors en een bijdrage van het Ondernemersfonds Culemborg.

De organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers; zij kunnen zich aanmelden via lekkerindedrekrace@gmail.com.