Doe-Mee-Atelier: Kerstdiner in het weeshuis

CULEMBORG Het Elisabeth Weeshuis Museum presenteert het Doe-Mee-Atelier: activiteiten voor alle leeftijden. Maak samen met je familie verrassende dingen om trots op te zijn.

Met kerst eten we extra lekker, samen met de mensen van wie we houden. Wat aten de kinderen van het Elisabeth Weeshuis met kerst? Waar kwam dat eten vandaan? Wie maakte het en hoe? Daarover gaat het bij het Doe-Mee-Atelier op zaterdagmiddag 19 december. Kijk, luister, ruik en proef op je ontdekkingstocht door het Elisabeth Weeshuis. Maak zelf een feestelijk hapje van vroeger met je broertje, zusje, ouders, oma of opa. En eet het daarna gezellig samen op.

Er zijn op deze dag twee Doe-Mee-Ateliers: 1. van 11.30 tot 13.00 uur en 2. van 14.00 tot 15.30 uur. Stuur uiterlijk 17 december een mail naar info@weeshuismuseum.nl. Geef aan voor welk atelier (1 of 2) je je wilt inschrijven en met hoeveel personen. Kosten: € 2,50 per persoon.

Met medewerking van erfgoeddocent Lucienne Bartels (Elisabeth Weeshuis Museum) en kookdocent Monique de Man (Spruit!Buiten). Meer informatie over het weeshuismuseum: www.weeshuismuseum.nl.