• THEO VAN DAM FOTOGRAFIE
  • THEO VAN DAM FOTOGRAFIE
  • THEO VAN DAM FOTOGRAFIE
  • THEO VAN DAM FOTOGRAFIE

Hans Kool eerste erevoorzitter corsoclub Culemborg

CULEMBORG Zaterdag kwamen de bouwers en vele vrijwilligers in de corsoloods bijeen om na te praten over het afgelopen oogstcorso in Tiel en te genieten van een barbecue.

Voorzitter Henk van Dijk was trots op zijn medewerkers, die op het corso van Tiel mooie prijzen hebben gehaald. ,,We mogen trots zijn dat jullie deze resultaten hebben bereikt, want dit jaar was het een corso van een bijzonder hoog gehalte", aldus de voorzitter.

Hij vroeg oud-voorzitter Hans Kool naar voren, die dit jaar zijn 25-jarig jubileum vierde als bouwer aan de wagen van Culemborg. Hij kreeg de glazen appel aangeboden, en werd extra verrast toen voorzitter Henk van Dijk hem benoemde tot erevoorzitter van de club. Hij overhandigde hem het certificaat en diploma.

Hierna werden de ontwerpers Eleane Hulsink, Pieter Meeuwsen en Thea van Dalum bedankt met een bloemetje. Burgemeester Gerdo van Grootheest nam ook nog even het woord. Ook hij had bewondering voor zijn corsoclub. Culemborg is op de kaart gezet. De burgemeester mocht de bronzen peer voor de eerste prijs van de jeugd het hele jaar in zijn burgemeesterskamer neerzetten, en dat vond hij een eer.