• Toy Story

    Pixar

Agenda theater De Fransche School

LEVE DE HEMA!

De Roos van Culemborg

DO 3 20.00

Culemborg heeft 50 jaar een Hema! De Roos van Culemborg organiseert daarom een mooi feest. Gratis toegangskaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Tomey en bij de kassa van de HEMA. Wees er snel bij: op is op. Feestavond met revuekarakter t.g.v. 50 jaar HEMA in Culemborg. Vanaf 19.30 uur: warmdraaien bij koffie en voor ieder gekocht kopje koffie: gratis HEMA-tompouce!

Leonie Meijer – Perfect Solitude (Try-out) – Muziek

19,50 (CJP € 19,50) met pauzedrankje

VR 4 20.30

Bijna tien jaar na haar doorbraak gaat zangeres Leonie Meijer in 'Perfect Solitude' op zoek naar de kracht en schoonheid van alleen zijn. Ze sloot bewust de buitenwereld een tijd buiten om nieuwe songs en inzichten te laten ontstaan. Eén ding wordt duidelijk; als je écht bereid bent om even op jezelf teruggeworpen te worden, valt er een wereld van schoonheid te ontdekken.

André Manuel – Dreejklezoew – Cabaret en kleinkunst

18,00 (CJP € 18,00) met pauzedrankje

ZA 5 20.30

DREEJKLEZOEW is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. Een buitengewoon onfatsoenlijk mens.

Toy story 4 – Film 6+/NL

100 MIN € 8,00 (CJP € 7,00)

ZO 6 11.00

Wanneer Bonnie's tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep.

Yesterday – Film 9+

117 MIN € 10,00 (CJP € 9,00)

ZO 6 15.00

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs). Verder met o.a. Lily James, Kate McKinnon en Ed Sheeran.

Miles Davis: Birth of the Cool – Film 9+

115 MIN € 10,00 (CJP € 9,00)

ZO 6 20.00

Een compleet fascinerende, dramatische en opwindende film over een van de allergrootste artiesten van de afgelopen eeuw. Miles Davis. Een creatief genie, die de muziekcultuur ingrijpend beïnvloedde en de belichaming werd van alles wat 'cool' is. Niet alleen werd hij de belangrijkste en invloedrijkste jazzmuzikant van de twintigste eeuw, maar ook was hij enorm succesvol.

Minoux – Moeder mag niet dood – Toneel

17,50 (CJP € 17,50)

MA 7 14.00

MOEDER MAG NIET DOOD is het eerste deel van het drieluik MOEDER, VADER en KINDEREN. Een trilogie over de rijke, geheimzinnige en vaak gesloten structuren van het gezin.

Moeder Jopie heeft zich voorgenomen om niet dood te gaan. Dochter Minou heeft beloofd haar daarbij te helpen. In een unieke mix van cabaret-theater-documentaire onderzoekt Minou de blauwdruk van haar leven, terwijl moeder Jopie met uiterste precisie en volle overgave haar levensverlengende zang- & dansrituelen deelt.