• Downton Abby

    Focus Features

Nieuwe weekagenda theater De Fransche School

Martijn Kardol – Welkom Try-out - Cabaret

€ 17,00 (met gratis pauzedrankje)

DO 7 20.30

Het debuutprogramma van deze cabaretier werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken, ontving meerdere vier-sterren recensies en werd genomineerd voor de 'Neerlands Hoop 2018'. In zijn tweede voorstelling maakt hij contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538/ 3FM) en was wekelijks te zien met zijn rubriek 'Martijn zegt sorry' bij RTL Late Night.

Juf Roos – Film AL

60 MIN € 8,00

ZO 10 11.00

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld.

Kapsalon Romy – Film AL

92 MIN € 8,00

ZO 10 15.00

Met frisse tegenzin past oma Stine op haar kleindochter Romy, omdat haar pas gescheiden dochter Margot moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. **** NRC/ VPRO Cinema

Downton Abbey – Film 12+

122 MIN € 14,00 (CJP € 9,00)

ZO 10 20.00

Deze herfst wordt het wereldwijde fenomeen Downton Abbey een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweegbrengen die de toekomst van Downton doen wankelen.

Astrid van Helden – Soprano in Concerto Absurdio

€ 18,50

MA 11 14.00

La van Helden is een grote diva die echt álles kan op het podium, er schitterend uitziet, garant staat voor een spetterend maar vooral origineel optreden waarbij fenomenaal wordt gezongen! De vrolijke enthousiaste Astrid is een kameleon in de beste zin van het woord. Astrid brengt klassiek, jazz, pop en bekende musical songs en Nederlands met heel veel humor.

After the wedding – Film 12+

112 MIN € 10,00

WO 13 20.00

Isabel, de manager van een weeshuis in Calcutta, gaat in op een uitnodiging van zakenvrouw Theresa in New York die haar wil inlijven bij haar organisatie. In ruil daarvoor zal Isabel het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële support. De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer mag bezoeken, maar hen daarmee wel financieel kan redden is moeilijk voor Isabel.