• Martin Smaling

Fotografeer de pareltjes van Culemborg en win een ballonvaart

CULEMBORG Wie maakt de mooiste foto van de Culemborgse binnenstad? Nog tot en met zondag 18 december kunnen deelnemers aan de fotowedstrijd hun foto uploaden op www.culemborgsecourant.nl. Alle inzendingen worden op dit platform geplaatst. Medewerkers van Culemborgse Courant.nl en het citymanagement maken in de week van maandag 19 december een selectie van de mooiste foto's. Van 26 december tot en met 2 januari kunnen inwoners op deze website én via de Facebookpagina van Culemborgse Courant.nl stemmen op de fraaiste afbeelding.

Citymanager Marnix van Namen vindt dat Culemborg trots mag zijn op haar stadshart. ,,Verrassend hoeveel pareltjes de stad bevat." Culemborgse Courant.nl wil een podium bieden voor deze verborgen schatten en roept alle inwoners dan ook op om de binnenstad in te trekken en de mooiste plekjes te fotograferen.

Woensdag 4 januari publiceren we de winnende foto in de papieren editie. Deze inzender wint een ballonvaart voor twee personen. Om het feest compleet te maken, wordt onder de stemmers ook een ballonvaart voor twee personen verloot.