George Baker op Q Music The Party

CULEMBORG Over een maand kan Culemborg volop genieten van de 27ste editie van Culemborg Bijvoorbeeld. Tijdens het feestweekend op 8, 9 en 10 juli vinden er veel activiteiten plaats en treden bekende artiesten op. Naast het het 100% NL meezingfestival op vrijdagavond met Django Wagner en Helemaal Hollands, zal Q-Music The Party op zaterdag de markt op zijn kop zetten met optredens van Bonnie St. Claire en nieuw in de line up: George Baker.

De muziek van George Baker spreekt ruim 30 jaar na de legendarische wereldhits Little Green Bag en Una Paloma Blanca nog steeds onverminderd tot de verbeelding. Jaarlijks worden deze platen miljoenen keren gestreamd en zingt iedereen Morning Sky en Santa Lucia By Night uit volle borst mee en staat hij garant voor een groot feest.

BUIKSCHUIFBAAN Op zaterdagmiddag kan je op de markt met vrienden de competitie aangaan op de 30 meter lange zeep buikschuifbaan en op de rodeo stier waar je zo lang mogelijk op moet blijven zitten. Je kunt hier als team aan deelnemen. Per onderdeel krijg je punten. Voor de winnaars zijn er fantastische prijzen te winnen. Inschrijven kan met een team van maximaal 5 personen via de website www.culemborgbijvoorbeeld.com. Deelname is gratis. Er kan een maximaal aantal teams meedoen, dus wees er snel bij.

PARTY WEEKEND Naast al deze nieuwe attracties kan men tijdens Culemborg Bijvoorbeeld verder volop genieten van de vele markten, optredens en sportieve activiteiten, van de Haven tot de Zandstraat. Houd daarom de komende weken de Culemborgse Courant en www.culemborgbijvoorbeeld.com en www.facebook.com/culemborgbijvoorbeeld goed in de gaten!