• Vlnr: Caroline Erdmann, José van Brummelen, José Ion-Luhulima, Ria Leeman

    Rias Immink

Geslaagde fundraising voor Voedselgroep Culemborg

CULEMBORG Bij Lodewijk van Brummelen, eigenaar restaurant "op de Haven", mocht Stichting Voedselgroep Culemborg op donderdag 23 mei zo'n 145 gasten verwelkomen voor een fundraising. De precieze opbrengst moet nog volgen als de kosten zijn voldaan, maar zeker is dat er een geweldig bedrag (minimaal 10.000 euro) voor de Voedselgroep is binnengehaald. Hiermee kan de stichting haar belangrijke werk zeker voortzetten.

door José Ion-Luhulima

Cor Bladt, zakenman in vastgoed, was de mede organisator van de avond. Hij heeft aangegeven het bedrag dat is binnengekomen te verdubbelen. Zijn vrouw, Caroline Erdmann, heeft de avond aan elkaar gepraat. José van Brummelen heeft samen met Johan van Beusichem (en hun team) de avond soepel voorzien van het diner en drankjes. Voorzitter Ria Leeman, haar echtgenoot Jos Zomer en bestuurslid José Ion-Luhulima hebben de Fundraising als geweldig ervaren. Een zeer gezellige avond met een geweldige opkomst, lekker eten, een leuke loterij en fantastische zangers.

De Voedselgroep helpt ongeveer twintig gezinnen per week met een krat vol boodschappen (groente, fruit, brood, vlees enz.).  Meer informatie op www.voedselgroepculemborg.nl of de Facebookpagina.