Gratis bloeddrukmeting en bloedsuikercontrole tijdens open middag Thuiszorg De Betuwe

CULEMBORG Sinds enige tijd werkt Thuiszorg De Betuwe, team Culemborg vanuit de flat Gandhi in Culemborg. Tijd om buren en buurtgenoten uit te nodigen om kennis te maken tijdens een feestelijke open middag. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers op vrijdag 30 juni de verzorgenden en verpleegkundigen van team Culemborg ontmoeten.

Bezoekers zijn welkom van 14.00 - 17.30 uur bij Gandhi 205 in Culemborg. Er is informatie over de dienstverlening van Thuiszorg De Betuwe, zoals persoonlijke verzorging, verpleging en ander thuiszorgmogelijkheden. Maar ook kunnen bezoekers gratis hun bloeddruk laten meten en hun bloedglucosewaarde laten controleren.

Over Thuiszorg De Betuwe, team Culemborg

Thuiszorg De Betuwe, onderdeel van Zorgcentra De Betuwe, biedt thuiszorg en -verpleging aan zelfstandig wonende ouderen. Team Culemborg heeft dagelijks gemotiveerde en bekwame medewerkers klaar staan die cliënten aan huis op maat ondersteunen, met de zorg die nodig is. De medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beantwoorden graag al uw vragen.

Info: 0800 - 77 33 444 (gratis), info@stzdb.nl, www.thuiszorgdebetuwe.nl