• gemeente Culemborg

Grote belangstelling Culemborg700-vlaggen

CULEMBORG Culemborg heeft dit jaar 700 jaar stadsrechten. Dat wordt het hele jaar uitgebreid gevierd met veel activiteiten en evenementen. Omdat men ook in de stad wil laten zien dat Culemborg 700 jaar stadsrechten heeft, heeft de Stichting Culemborg700 begin dit jaar 500 vlaggen aangeschaft om in de (binnen) stad op te hangen. De vlaggen die overbleven (250) konden belangstellenden vorige week ophalen in het stadhuis, waarbij gold: een vlag per huishouden en op=op.

Gezien de grote belangstelling voor de vlaggen, overweegt de stichting Culemborg700 nu om extra vlaggen te bestellen voor de verkoop. Er is jammer genoeg geen budget om vlaggen gratis weg te geven. De vlaggen kunnen opgehangen worden tijdens de activiteiten, maar mogen ook het hele jaar door zichtbaar uitgehangen worden.

Wie een exclusieve Culemborg700-vlag (100 x 150 cm) wil kopen voor ongeveer 5 euro per stuk kan het voor 19 maart laten weten via info@culemborg700.nl. Bij voldoende belangstelling bestelt de stichting Culemborg 700 nieuwe vlaggen.