• Bloesemrit Jaarsveld.

    HACC

HACC start activiteiten

CULEMBORG De Historische Automobiel Club Cuylenborgh begint haar 30ste jubileumjaar weer volop met de gebruikelijke activiteiten. Zij starten deze maand met de (oldtimer) taxatiedag op zaterdag 20 april bij Premio Jägers, Banden & Autoservice aan de Pascalweg in Culemborg. Er is die dag nog ruimte om de oldtimer te laten taxeren. Deelnemers aan deze dag kunnen zich hiervoor opgeven bij Th. Jägers via 06-51748787.

De tweede activiteit, de opening-/bloesemrit wordt zondag 28 april gereden en gaat de mooiste en dunste weggetjes van de Betuwe doorkruisen. Die weggetjes waar je teruggaat in de tijd en waar je oldtimer zich thuis voelt. Voor de leden van de HACC is deze rit gratis, niet leden (per oldtimer met twee personen) nemen deel voor €7,50. Traditiegetrouw start de rit bij een van de hoofdsponsors van de Historische Automobiel Club; dit jaar bij Autoschade van Jaarsveld aan de Rolweg in Culemborg. Deelnemers zijn daar vanaf 11:00 uur welkom voor de koffieklets en het bewonderen van elkaars oldtimer.

Na een welkomst- /openingswoord van de voorzitter begint de stoet oldtimers om 12:00 uur aan de rit. De bloesemrit die meestal rond de 85 kilometer lang is zal halverwege onderbroken worden voor een koffiestop met een gebakje. Uiteindelijk wordt de rit rond 16:00 uur afgesloten met een drankje / snack bij Autoschade Jaarsveld.

Info: Harry van Engelen 06-25325723, www.hacc.nl