• Concordia
  • Concordia

Huiskamerconcert Concordia

CULEMBORG Koninklijk Stedelijk Muziekkorps Concordia houdt zondagmiddag 19 maart voor de tweede keer een Huiskamerconcert in het gebouw aan de Westersingel 88 in Culemborg.

In een zeer sfeervol ingerichte zaal met ouderwetse hanglampen, salontafels, kachel en vloerkleden zullen de muzikanten, onder leiding van Henk Houben, weer gezellige en sfeervolle muziek laten horen.

Het concept van muziek maken in een huiskamersfeer dat vorig jaar voor het eerst werd toegepast, bleek een groot succes en voor herhaling vatbaar. De zaal van Concordia was eigenlijk te klein voor de vele bezoekers maar ondanks de krapte heeft iedereen enorm genoten. Veel lofbetuigingen waren er na afloop dan ook van de toehoorders

Ook dit jaar weer kunnen bezoekers genieten van prachtige muziek in een bijzondere jaren '50 setting.

Het startersorkest Avvio, bestaande uit enthousiaste beginnende muzikanten van jong tot oud, zal eveneens een optreden verzorgen.

Tijdens het concert wordt een groot aantal schilderijen van de bekende Culemborger Ed te Boekhorst per inschrijving verkocht. De opbrengst van de schilderstukken komt ten goede aan het instrumentenfonds van Concordia en aan het Spierfonds.

De aanvang van het concert is om 15.00 uur en de koffie staat klaar.