• Linelle Deunk
  • Huub van Beurden

Ingmar Heytze 'exclusive' op SPOEL

CULEMBORG Voor de festivalganger is er veel te beleven tijdens SPOEL op zondag 28 augustus. Het programma is van 14.00 tot 20.00 uur ingekleurd met muziek, poëtische voordrachten en bijzondere theateracts. Zo komt dichter en performer Ingmar Heytze naar Culemborg. Er zijn leuke optredens van Theaternetwerk Surpluus en Andries Tunru & vrienden. Wordbites verschanst zich in het groen en combineert gesproken woorden met dans. Deze voorstellingen zijn exclusief voor een klein publiek; kaartjes zijn verkrijgbaar tijdens het festival.

Tickets voor SPOEL op Werk aan het Spoel bestel je online via www.spoel.info

GELUKSVOGELS Bezoekers kijken wat vreemd op van de bushalte naast het Amfitheater: 'Er komt hier toch geen bus?' Dit is de verzamelplaats voor geluksvogels met een kaartje voor een van de exclusieve voorstellingen. Speciale optredens op een bijzondere locatie op het Spoel, net even weg van alle drukte. Kom op 28 augustus langs bij het Command Center en reserveer je plek. Optredens van Michael Prins, The Indien, Day Fly, Bram van Langen, Jive, Molino, Mabassa, Duijf, Tres Mambini en Tamara Woestenburg.

Bekijk het volledige programma en bestel je tickets online via www.spoel.info. Early Birds-kaarten, zo lang de voorraad strekt: €12,50 per persoon. Reguliere voorverkoop: €17,50 per persoon.

Volg SPOEL via facebook, twitter en instagram: spoelfestival. Locatie: Werk aan het Spoel, Goilberdingerdijk 40, Culemborg