• Theo van Dam
  • Theo van Dam

Jubilarissen Culemborgse Avondvierdaagse in het zonnetje gezet

CULEMBORG Verkeersregelaar zijn bij de Culemborgse Avondvierdaagse is niet vanzelfsprekend. Daar moeten de vrijwilligers wel een examen voor afleggen om dit te doen. Het bestuur van de plaatselijke regelingscommissie Avondvierdaagse heeft drie leden gehuldigd voor vijf jaar dienst als regelaar. Kitty van Gaalen, David Hamers en Matthijs van Raay kregen daarvoor een badhanddoek. De organisatie wil graag nieuwe verkeersregelaars gaan begroeten. Wie op de pagina van de Culemborgse Avondvierdaagse kijkt, kan zien hoe hij zich kan aanmelden.

Edwin van Raay werd gehuldigd dat hij 10 jaar in de organisatie zit als penningmeester, terwijl Richard van Maanen 15 jaar de leiding heeft van de organisatie als voorzitter. Co Jansen was al eerder gehuldigd, maar kreeg nog een bloemetje voor zijn 50 jarig lidmaatschap.

Richard van Maanen sloot zijn huldigingswoorden af met dankbaarheid naar zijn medewerkers. ,,Het was weer een hele mooie avondvierdaagse. Volgend jaar gaan we naar de 74ste en kunnen ons gaan voorbereiden op ons jubileum de 75ste in 2020."