• Zorgcentrum Kulenburg

Kaartmiddag voor ouderen in zorgcentrum Kulenburg

CULEMBORG Zorgcentrum Kulenburg houdt woensdag 27 september om 13.30 uur een kaartmiddag voor ouderen 'Uit en Thuis'. Deelname is gratis.

Het spelen van bridge en klaverjassen is een fijne hobby en zeker voor ouderen. Het is niet alleen een prettige tijdsbesteding, maar het kan eenzaamheid voorkomen of verkleinen. In Culemborg bestaan al wel vijf bridgeclubs en meerdere klaverjasclubs. Er zijn echter mensen die geen lid van een club willen worden, maar wel willen bridgen, klaverjassen of jokeren. Om die reden organiseert Kulenburg een extra kaartmiddag, in een ongedwongen sfeer, zonder tijdklok, zonder 'mes op tafel'. Het accent ligt op gezelligheid en alle ouderen zijn welkom.

Aanmelden is niet verplicht, maar is wel prettig. Aanmelden via w&gkulenburg@stzdb.nl of 0800-7733444. Het adres van Kulenburg is Achter de Raaf 2 in Culemborg.

Foto: Bewoners van 'Kulenburg' Laurens Brouwer en Co Bron zijn liefhebbers van bridge en van klaverjassen en juichen, mede namens meerdere bewoners, zo'n middag van harte toe.