• Henriett Somlai

Kapelconcert Saar Sings

CULEMBORG Zondagmiddag 25 februari om 16.00 uur gaat de eerste editie Saar Sings van start. Drie muzikale talenten zijn een samenwerking aangegaan. Het resultaat hiervan presenteren ze in de kapel van Het Weeshuis. Ze brengen popmuziek met een vleugje Franse chansons ten gehore in de sfeervolle historische ruimte in het hart van Culemborg.

Saar Sings zet een gevarieerd optreden neer van ongeveer een uur met bekende en minder bekende liedjes. Kenmerkend is dat er een eigen interpretaties gegeven wordt aan de songs waarbij de herkenbaarheid van de soms legendarische hits voorop staat.

Het podium is geen onbekend terrein voor Sarah van Heuven, Daan van der Spek en Ward Bruning. Sarah, de zangeres, is al vanaf jonge leeftijd gepassioneerd bezig met muziek maken en treedt regelmatig op. De belangrijkste motivatie van Sarah om te zingen is om mensen te raken. Ward is begonnen met spelen op de basgitaar en heeft daar na enkele jaren de contrabas aan toegevoegd, waarmee hij Sarah zal gaan begeleiden. Daan speelt op zijn gitaar met plezier Franse chansons en ballads daarnaast ligt zijn hart ook bij het spelen van ingewikkelde jazz-standards.

Praktische informatie Zondag 25 februari om 16.00 uur | Locatie: Het Weeshuis, Herenstraat 29, 4101 BR Culemborg. Saar Sings werkt met het format 'pay what you like' dus het is handig om contant geld mee te nemen. In verband met beperkt aantal plaatsen is vooraf reserveren aanbevolen. Aanmelden via: www.lepke.nl of www.saarsings.nl