• De Vrijsta Drukker

De hele maand oktober in de Kattenstraat 12: De Vrijstad Drukker

CULEMBORG Kattenstraat 12 biedt de hele maand oktober ruimte aan de activiteiten van De Vrijstad Drukker. Hieronder een overzicht. De Vrijstad Drukker is ook in actie te bewonderen tijdens de Kunstroute, op zaterdag 12 en zondag 13 oktober.

Culemborg op de kaart!

De Vrijstad Drukker komt terug naar de Kattenstraat met de 'Blauwe kaart': de nieuwste blauwdruk van Culemborg. Deze kaart was eerder al eens te zien tijdens LekArt. Iedereen is welkom om in oktober stickers te komen plakken op deze grote plattegrond. Welke plekken in Culemborg maken jou trots en blij? Waar word je minder gelukkig van? Laat je horen met een sticker en bouw mee aan dit collectieve kunstwerk!

Vrijstad Kunst

Schilderijen, tekeningen, tassen, blauw- en zeefdrukken. De Vrijstad Drukker heeft een mooie collectie opgebouwd met zeer divers werk. 

Vrijstad Kleding

Vorig jaar deelde De Vrijstad Drukker tijdens Culemborgse evenementen duizenden 'blauwe lappen' uit: katoenen tassen boordevol culturele informatie, met iedere keer een nieuwe, unieke afbeelding van de Culemborgse historie. Nú heeft de Vrijstad Drukker een heuse kledingcollectie. Laat zien dat je trots bent op Culemborg en schaf een hippe trui, shirt of schort aan. 

Monsterlijke Workshop voor kinderen

In de herfstvakantie is er een workshop voor kinderen: Ontwerp je eigen Glow-In-The-Dark Monster-T-shirt. Kinderen kunnen zelf een monsterlijk ontwerp maken en gaan aan het einde van de middag naar huis met een zelfgedrukt shirt.

De Vrijstad Drukker is een collectief van kunstenaars en stadmakers die zich laten inspireren door Culemborg. Met verrassende concepten, verhalen en meer brengen zij de Vrijstad in beeld.

www.devrijstaddrukker.nl