• Picasa

KWC-leerlingen en Knossos steunen samen het KWF Kankerfonds

CULEMBORG Alle gasten die afgelopen vrijdag bij restaurant Knossos kwamen, werden welkom geheten door twee leerlingen van het Koningin Wilhelmina College. Eva Wijnen en Noor Borggreven werken aan het project 'Jij de Baas', waarbij ze leren als ondernemers te werken en te denken. Zij moesten daarvoor een goed doel adopteren en een commerciële activiteit ontwikkelen.

De dames besloten het KWF Kankerfonds te steunen. Ze ontwikkelden een menukaart, waarvan vijftien procent van alle bestellingen naar dit goede doel zou gaan. De eigenaar van het Griekse restaurant, Thanasis Baloumis, was direct enthousiast. ,,Het is leuk en goed om als ondernemer ook maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel."

In de middag hebben Eva en Noor geflyerd om vervolgens 's avonds in het goedgevulde restaurant hun actie uit te leggen aan de gasten. Naast heel veel leuke reacties doneerden enkele gasten spontaan aan het KWF. De totale opbrengst moet nog worden vastgesteld, maar zowel Thanasis als Eva en Noor vonden deze speciale avond een groot succes met ongetwijfeld een mooie opbrengst voor het KWF Kankerfonds.