• Xandra Velzeboer (rechts)

    KWC
  • KWC

KWC trots op sporttalenten

CULEMBORG Als Topsportvriendelijke school biedt het KWC ruimte voor de ontwikkeling van sporttalenten. Enkele van deze talenten hebben de afgelopen tijd weer fantastische prestaties geleverd.

Xandra Velzeboer behaalde, op het WK Shorttrack voor junioren in Polen, brons op de 500 meter. Op de 1500 meter behaalde zij de vierde plaats. In het eindklassement wist dit talent de vijfde plaats te behalen. Ook talenten Yanick Maarsen en Claire van Buuren wisten in hun sport een fantastische prestatie te leveren. Beide leerlingen behaalden een derde plaats tijdens een internationaal tennistoernooi in Gendringen. Aan dit toernooi deden zon veertig landen mee. Claire had eerder dit jaar samen met haar dubbelpartner Annika Barth nog de eerste plaats weten te behalen tijdens de Jeugdranglijsttoernooien (JRTs) in Best.

Het KWC is uiteraard trots op deze jonge talenten en biedt hen dan ook graag de ondersteuning die zij nodig hebben. Op deze manier kunnen zij het maximale halen uit hun school- en sportcarrière.