• KWC

KWC'ers tonen talent tijdens expositie 'Liefde in de Vrijstad, een Hooglied'

CULEMBORG In de Grote of Barbarakerk wordt van 7 t/m 29 april een expositie gehouden die in het teken staat van Culemborg700. Naast verschillende bekende kunstenaars als Mirjam Beuker en Janpeter Muilwijk, tonen ook verschillende KWC'ers hier hun kunstwerken.

Voorafgaand aan de grote expositie in de Grote of Barbarakerk hield het KWC ook een expositie in de aula van de school. Leerlingen uit de klassen vmbo-tl en havo/vwo - van brugklas tot examenklas - lieten door middel van kunst, poëzie, muziek en zang hun talenten zien. De titel van de expositie 'Liefde in de Vrijstad, een Hooglied' werd op verschillende manieren in de aula op artistieke wijze getoond en uitgebeeld. Enkele van deze kunstzinnige KWC'ers werden uitgekozen om hun talent te laten zien tijdens de expositie in de Grote of Barbarakerk.

Tijdens de opening van de expositie overhandigde docent Nederlands, Jan Wierda de KWC-gedichtenbundel met als titel: Culemborg700 aan burgemeester Gerdo van Grootheest. Deze bundel is uiteraard ook gemaakt door KWC-leerlingen. Naast alle prachtige kunstwerken van zowel de bekende kunstenaars als de KWC'ers is deze gedichtenbundel te bewonderen (en eventueel te koop voor 2,- euro) tot 29 april in de Grote of Barbarakerk.