Lezing Willem Middelkoop over bedrog rondom media, macht en geopolitiek

CULEMBORG Worden we voor de gek gehouden door de media? Is het echt zo dat nieuws wordt gefabriceerd? Starten oorlogen vaak met een 'false flag' operatie? Willem Middelkoop gaat op 9 juni tijdens een lezing van drie uur in Theater de Fransche School in Culemborg in op deze vragen. De lezing is interessant voor iedereen met interesse in media, macht en geopolitiek.

Willem Middelkoop, oud-beurscommentator van RTLZ en bekend geworden door zijn juiste voorspellingen over de crisis bij DWDD en Pauw&Witteman, wil tijdens een drie uur durende multmediale presentatie aantonen dat veel van de echt belangrijke verhalen in deze wereld verborgen blijven. Met bijzondere videofragmenten wil hij laten zien dat vrijwel niets in deze wereld is wat het in de massamedia lijkt te zijn. In de huidige wereld van spin-doctors en voorlichters is de Main Stream Media (MSM) voornamelijk gevuld met 'nieuws' dat op een of andere manier is 'gefabriceerd' of 'gespind'. Middelkoop toont een wereld van bedrog rondom media, macht en geopolitiek. 

Tickets zijn te bestellen via www.patronenvanbedrog.nl Er zijn nog enkele plekken beschikbaar aldus de organisatie Sprekershuys.