• Susanna van Citters van het Burgerinitiatief Kinderpardon Culemborg brengt licht voor de familie Andropov

    Simon Dijk
  • Simon Dijk
  • Simon Dijk

Lichtjes voor de Andropovs

CULEMBORG Dit weekend werden wensen in Joris' Kerstboom van Joris Linssen (KRO-NCRV) gehangen. Om te laten zien:  "Wie zet jij in het licht?" Mensen komen naar die kerstboom om er een foto in te hangen van een bijzonder persoon die zij graag in het licht willen zetten. De grote kerstboom is een ontmoetingsplaats waar je elkaar ten huwelijk kunt vragen, een reddende engel kan bedanken, sorry kan zeggen of een hechte vriendschap kan vieren. Hij staat nog een weekje op de Varkensmarkt.

Burgerinitiatief Kinderpardon Culemborg vraagt aandacht aan de uitgezette familie Andropov door fotootjes en berichtjes op te hangen. ,,Een lichtje  en berichtje voor onze kinderen Andropov...". Er kunnen ook berichten achtergelaten worden op hun speciale pagina https://www.facebook.com/events/305093036772910/

De boodschap van het burgerinitiatief is: ,,Lieve Arina, Denis, Maksim, Olga en Viktor. Wij wensen dat jullie weer snel bij ons zijn. We blijven vechten voor jullie rechten en wensen dat alle kinderen die hier geworteld zijn, hier mogen blijven, ze zijn al thuis. Lieve familie Andropov, we laten jullie niet los. Er is altijd plaats voor jullie in Culemborg."