• Optreden in Culemborg tijdens Monumentendag.

    Otherwise

Maak kennis met Vrouwenkoor OtherWise

CULEMBORG Vrouwenkoor OtherWise houdt vanaf dinsdag 18 september gedurende drie weken een serie open repetities voor vrouwen die willen ervaren hoe het is om bij een koor te zingen. Met name de groep van hoge sopranen heeft op dit moment versterking nodig

Tijdens deze repetities studeert het koor onder leiding van dirigent Roedie Robeer het nummer "African Noël " voor het kerstoptreden in.

Wie zich aanmeldt, krijgt een korte stemtest om te bepalen bij welke stemgroep men hoort en of de stem past in het koor. Het koor zingt alle nummers uit het hoofd (zonder bladmuziek) en oefent de nummers thuis met behulp van digitale muziekfiles. Het kunnen lezen van bladmuziek is niet noodzakelijk maar wel handig. Ze zingen allerlei repertoire: pop, barbershop, Engelstalig, Nederlandstalig, zowel begeleid als a capella, wereldmuziek etc. De open repetities zijn vrijblijvend en kosteloos. Vanwege de klankkleur en de gewenste leeftijdsopbouw in het koor zoekt het koor vrouwen tot ongeveer 50 jaar.

De open repetities vinden plaats op 3 dinsdagavonden van 20.00 tot 21.00 uur (daarna is er koffie/theepauze en vervolgen we de reguliere repetitie), op 18 september, 25 september en 2 oktober in het repetitiegebouw aan de Goilberdingerstraat 14 in Culemborg (gebouw Pieter Aafjes).

Aanmelden voor de serie repetities kan bij Brenda van Veenen, 0345 641308 of via info@vrouwenkoorotherwise.nl, onder vermelding van naam, telefoonnummer, leeftijd en wel/geen koorervaring. Info: www.facebook.com/vrouwenkoorotherwise of www.vrouwenkoorotherwise.nl