• Pieter, Jolanda en Shelly, van JobHulp

    Martin Goedbloed

JobHulp Culemborg zoekt Maatjes!

20-09-2019, 16:58 | Lezersnieuws | Shelly

Stichting JobHulp Culemborg is sinds 2014 actief o.a. in het begeleiden van werkzoekenden richting betaald werk. Iedereen is welkom bij ons, ongeacht achtergrond, opleidingsniveau, werkervaring en dergelijke. Wij hebben geen baan in de aanbieding, maar helpen werkzoekenden in hun zoektocht naar een passende functie door te kijken naar iemand’s kwaliteiten, zoekbeeld, zoekmanieren. Deelnemers voelen zich, volgens eigen zeggen, gezien en gehoord, groeien in zelfvertrouwen en sollicitatievaardigheden en herpakken de regie over het vinden van een passende baan (die ook vaak gevonden wordt!).

JobHulp Culemborg staat voor persoonlijke aandacht, individuele begeleiding en motivatie. Dit kunnen we alleen doen door de inzet van onze ruim 25 vrijwillige Maatjes, die zich, na een tweedaagse training, inzetten om een werkzoekende verder te helpen. Dit kan heel praktisch zijn, door tips op cv’s en motivatiebrieven, LinkedIn, oefenen met sollicitatie gesprekken en hoe presenteer je jezelf? Maar het kan ook wat dieper gaan, door de werkzoekende te helpen inzichtelijk te krijgen wat nu echt zijn/haar kwaliteiten zijn en dat hij/zij daar best trots op mag zijn!

Lijkt het je ook leuk om werkzoekenden verder te helpen, te ondersteunen en begeleiden in het werkzoekproces, te motiveren en inspireren? Wij zoeken nog Maatjes die een uur of twee per week beschikbaar hebben en graag een ander op weg helpen richting een nieuwe, passende baan.

Interesse? De eerstvolgende maatjestraining staat gepland op vrijdag 4 en zaterdag 11 oktober, van 10.00-16.00 uur, in Culemborg. Voor meer informatie, kijk op onze website www.jobhulp.org of mail naar jobhulp@gmail.com. Je kunt natuurlijk ook bellen met Shelly Bilgen, 06 419 414 31.