Mama Mia Moederschapcursus

CULEMBORG Zelf moeder worden of je geliefde moeder zien worden, is een van de mooiste dingen die je als mens kan overkomen. Tegelijkertijd is moeder-zijn één van de grootste uitdagingen. Mama Mia is een cursus die moeders support kan bieden bij deze voor iedere moeder zo heel persoonlijke reis.

De cursus is voor alle moeders. Moeders "in wording", prille moeders, moeders met jonge kinderen, moeders met oudere kinderen of uit huis wonende kinderen.
Cursusleidster is marianne luijk, is zelf moeder van een dochter en vanaf het prille begin als behandelaar en bestuurslid actief in mensenkind, hét centrum voor geboorte en gezin in Culemborg. Als ervaren en gediplomeerd therapeute, kindertolk, yogadocent en vanuit haar ervaring als moeder neemt ze de deelnemers mee langs allerlei herkenbare thema's en dilemma's die het hedendaagse moederschap kenmerken. Haar passie ligt in het ondersteunen van vrouwen die graag willen groeien en hun authentieke zelf willen ontwikkelen.

Het is een cursus van 8 maandagavonden op 9 februari, 5 en 19 maart, 9 en 23 april, 14 en 28 mei, plus een avond in overleg. Tijdstip: van 19.30 tot 21.30 uur. De cursus vindt plaats in Centrum Mensenkind, Godfried Bomansstraat 2, Culemborg

Voor meer info en aanmelden: 06 – 512 03 142 (Marianne Luijk) of www.mensenkind.nu/activiteiten/mama-mia/