• BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato

    BankGiro Loterij

Culemborgse wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

CULEMBORG Een grote verrassing voor een inwoner van Culemborg. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnares, die liever anoniem blijft, vertelt enthousiast: ,,We zijn heel erg blij met dit bedrag. Onze dochters hebben allebei duizend euro gekregen, omdat we het meest genieten als we kunnen delen! De rest van het bedrag hebben we op de spaarrekening gezet. Dat kan altijd nog van pas komen."

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.