• Concordia
  • Concordia

Midzomernachtfestival Concordia

CULEMBORG Op zaterdag 22 juni wordt door Concordia voor de achtste keer een groots muziekfestival gehouden. Het bekende Midzomernacht festival brengt zoals gebruikelijk een afwisselend en sterk gevarieerd programma.

Het terrein van Concordia wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot festivalterrein met muziekpodia, tenten, bars en zit-/sta-gelegenheden. Ook bij slecht weer kan het publiek overdekt van het festival genieten.

De muziekkapellen Burengerucht uit Buren en 't Kapelleke uit Buurmalsen verzorgen optredens. De kapellen maken al sinds het begin van de Midzomernachtfestivals deel uit van het programma en zijn bands die stuk voor stuk met veel enthousiasme feestmuziek verzorgen. De bekende cover feestband Dreamcast vermaakt het publiek met hun uitgebreide repertoire.

Concordia bestaat dit jaar 150 jaar en is de oudste vereniging binnen Culemborg. De jarige verzorgt ook zelf, onder leiding van dirigent Henk Houben, een groot aantal optredens. Dit wordt ook in samenwerking met de andere muziekgroepen gedaan. Een spetterende surprise act wordt de klapper van de avond.

Het Midzomernachtfestival wordt gehouden op het terrein naast het Concordiagebouw aan de Westersingel 88 in Culemborg. De aanvang is 20.00 uur en het evenement duurt tot 00.00 uur. De toegang is gratis.

Info: www.ksmconcordia.nl